jueves, 26 de junio de 2008

...el ritmo de la vida me parece mal





Actualitzo despres de gairebe una setmana sense fer-ho, be, ja fa dies que estic a Vancouver, una ciutat que enganxa forca, molt mes "cosmopolita" que no pas El Cul del Mon i Calgary, aqui el temps esta acompanyant molt, cada dia fa sol, i la temperatura es molt agradable, es podria dir que es una ciutat molt jove i molt multicultural, al voltant dun 30 o 40 % de la gent es dorigen asiatic i tambe hi han molts de mexicans (que son una gent de puta mare), arabs, europeus, russos... es tot un "mix" que funciona be.

La ciutat te la fama i es congratula de ser la que menys delinquencia te en el mon, be, es cert, pero te el seu truco, hi han 2 carrers entre les turistiques Chinatown i Gastown que esta ple, ple, ple pero ple de Yonkis acabats, i mhan explicat que el govern els hi dona calers a canvi que no delinquin, es inexplicable que estiguin tot el dia drogantse sense fotre ni brot, vaig passar per alla per equivocacio i la veritat es que set posen els pels de punta, anava caminant entre ells i tenia la sensacio destar jugant al Resident Evil en primera persona, i en efecte, et demanen calers pero no et fan res, inclus et poden insultar, pero si els contestes ets tu el que fas delicte... poden estar orgullosos de tenir una ciutat tan segura pero no se si son formes. Per altra banda pels carrers tambe hi han molts i molts de vagabunds i tampoc cap problema, en general la gent se la veu felic pel carrer.

Jo em dedico a marejar la perdiu purament, mes o menys com es veu a la primera foto, jeje!

Per cert, ja que he anulat la part del viatge de l'est, ara me nanire uns dies a la illa de Vancouver, a veure la genial Victoria, Tofino, Nanaimo, etc.

Cuideuvos!

7 comentarios:

Jordi dijo...

Curiós aixo dels carrers yonkis. Si aquí paguéssin als yonkis hi hauria també 2 carrers, però de gent normal XD

Salut!

Anónimo dijo...

Palmaaa

Qui et va parir, que bé que vius.
Hasta em fas enveja sana ehh. 2 mesos pululant pel canadà, amb aquestes vistes tan ben parides. M'encanta això de: carretera tancada per activitat d'ossos. I tu: i què!! endavant!!

Kina casualitat aixo de perdre't per equivocació pel barri yonki, no??? jaja

Tu, saps k?? Diumenge ens juguem l'ascens al camp del pb lloret. Un empat ens serveix per pujar!! Aiam si hi ha sort.

Tu, acaba-ho de disfrutar això.
Ens veiem

J.Rich

Moll dijo...

Jo el que faria es en comptes de donarlos diners, cremarlos a tots i vendre les restes com a carbonet de barbacoa, tot i que potser la carn tindria cert sabor a cavall.
Fills de puta.

Anónimo dijo...

Ostia Rick! ja no menrecordava de la promocio, veig que esta molt obert, uf no es un bon camp per anarvos a jugar lascens eh Lloret, i el Monells que malament, deuen estar contents a La Cellera. Sort!

Jajajaj, aixo son 4 paraules ben dites Moll

Moll dijo...

Palma, fa dies que no actualitzes! viam si fots algun post freak.

Moll dijo...

Veig que aixo del canadian steps s'ha acabat, jeje. On coi pares?

Anónimo dijo...

Joder, anava a actualitzar que per fi he trobat un ordinador que et deixi connectar USB, i ara la puta camera esta sense bateria. Aviam si dema puc!